Beste haartransplantatie kliniek Amsterdam balie

De HaarStamcel transplantatie; gepantenteerd én uniek.

Graag een vrijblijvend consult

Iedere persoon is uniek

De resultaten van een HaarStamcel transplantatie met de HSI-methode zijn zonder meer uniek en worden door geen enkele andere transplantatietechniek geëvenaard. Het uiteindelijke resultaat is, afhankelijk van de behandeling, zeer persoonsafhankelijk omdat dit mede bepaald wordt door haarkleur, haarstructuur en de conditie van het haar en de huid. In een persoonlijk consult krijgt u professioneel advies van een van onze artsen over de mogelijkheden van een HaarStamceltransplantatie en wordt er uitvoerig ingegaan op uw wensen en verwachtingen.

De HSI-methode

Bij een HaarStamcel Transplantatie, ook wel de HSI-methode, wordt niet de gehele follikel verwijderd maar blijven ook een aantal haarstamcellen achter in het donorgebied waardoor ook hier hergroei van het haar plaatsvindt.

 • Meerdere transplantaties kunnen uitgevoerd worden met één donorgebied

 • Minimaal tot geen littekens 

 • Vrijwel pijnloze behandeling

Door maar een deel van het haarzakje en de stamcellen weg te nemen vormen de achtergebleven en de verplaatste haarstamcellen allebei binnen enkele weken nieuw haar. Zowel de achtergebleven als de verplaatste haarstamcellen produceren haar van dezelfde kwaliteit als de overige haren. Na een volledige haargroeicyclus van 9 maanden is het definitieve resultaat zichtbaar.

De HSI-methode

Hoe werkt de HaarStamcel Transplantatie?

Uit onderzoek van arts en wetenschapper drs. Coen Gho blijkt dat een deel, in plaats van het gehele haarzakje, volstaat om één of meerdere  haren te vormen. Dit komt doordat zowel in het weefsel, dat voor de transplantatie gebruikt wordt (graft), als in het achtergebleven deel zich haarstamcellen bevinden. Hierdoor groeien er zowel in het donor- als het ontvangstgebied nieuwe haren.

De HSI-methode benut op slimme wijze de natuurlijke stamcellen in combinatie met een speciaal ontwikkeld medium dat de levensvatbaarheid van de grafts garandeert en de juiste stimulatie geeft aan deze stamcellen om uit te groeien. Beide componenten zijn een voorwaarde om de veel geprezen resultaten te bereiken.
Dit maakt de HSI-methode zo uniek. Doordat de grafts veel kleiner zijn dan bij alle andere technieken wordt een heel natuurlijke nieuwe haarlijn gecreëerd. HaarStamcel Transplantatie is een vrijwel geheel pijnloze behandeling die bij de cliënten hoog scoort.

Bij Hair Science Institute spreekt men dan ook liever van een behandeling dan van een transplantatie.

Alle kenmerken van de HSI-methode op een rij.

 • De behandeling zelf is vrijwel pijnloos dankzij de unieke verdovingsmethode.
 • Nagenoeg geen napijn door de uitzonderlijke kleine maat naalden.
 • U krijgt meer haren door vrijwel volledige hergroei van de haren in zowel donor- als ontvangstgebied.
 • Volledige genezing van het donorgebied binnen twee dagen.
 • Een zeer natuurlijk resultaat.
 • Volledige genezing van het ontvangstgebied binnen zeven tot tien dagen.
 • Geschikt voor behandelingen in het gelaat.
 • Geschikt voor behandeling van littekens (bijvoorbeeld ontstaan door brandwonden).
 • Gespecialiseerd in behandelingen van littekenweefsel veroorzaakt door andere haartransplantatietechnieken.
 • Indien gewenst, zijn meerdere behandelingen mogelijk dankzij het herstel van de haarfollikels in het donorgebied.

Hogere haardichtheid na de behandeling

De meest bekende techniek die dr. Coen Gho heeft ontwikkeld is de Partial Longitudinal Follicular Unit Extraction methode ook wel de HSI-methode genoemd. Deze methode is een innovatieve haartransplantatietechniek waar delen van haarfollikels worden geëxtraheerd met een naald die een diameter heeft van 0.5 tot 0.6 millimeter en een lengte van 5 tot 6 millimeter. Deze techniek maakt het mogelijk om haarstamcellen achter te laten in het donorgebied en tegelijkertijd te extraheren voor transplantatie in het ontvangstgebied. Beide follikels zijn in staat haren te laten groeien. Daarbij komt dat de grafts veel kleiner zijn in vergelijking met de conventionele haartransplantatietechnieken waardoor een hogere haardichtheid bereikt kan worden zonder vrijwel enige vorm van littekens.

HaarStamcel Transplantatie is een vrijwel pijnloze behandeling


Bij Hair Science Institute spreekt men dan ook liever van een behandeling dan van een transplantatie.

Donorgebied na extractie

DONORGEBIED
DIRECT NA EXTRACTIE

Grafts uit donorgebied

GRAFTS UIT HET
DONORGEBIED

Ontvangsbegied 9 maanden na behandeling

DETAILOPNAME
ONTVANGSTGEBIED 9 MAANDEN
NA BEHANDELING

Kennismaking met unieke haartransplantatie

Maak kennis met onze kliniek en ontdek onze unieke aanpak

Wilt u meer informatie over onze gepatenteerde HaarStamcel techniek of wilt u een persoonlijk advies? Wij nemen alle tijd voor u tijdens een persoonlijk consult.

Graag een vrijblijvend consult

HaarStamcel Transplantatie, een gepatenteerde en verfijnde vorm van haartransplantatie

Sinds 1996 heeft arts en onderzoeker Coen Gho fundamentele studies uitgevoerd op het gebied van haartransplantatie. Zijn onderzoek heeft onder andere aangetoond dat verschillende delen van de haarfollikel stamcellen bevatten die haargroei induceren.

De HSI-methode is een haartransplantatiemethode op basis van de potentie van stamcellen. Deze techniek is ontwikkeld door Hair Science Institute en wordt wereldwijd uitgevoerd in onze klinieken in Amsterdam, Maastricht, Cap d’Antibes, Londen, Jakarta en Riyadh.

Het is alleen mogelijk om een HaarStamcel Transplantatie met de HSI-methode te ondergaan bij een van de gecertificeerde Hair Science Institute klinieken waar de technicians en artsen opgeleid zijn door Hair Science Academy van  Hair Science Institute.

 

Patent Hasci