Man behandeling HaarStamcel transplantatie

“Opstaan, in de spiegel kijken en dan de dag met een goed gevoel beginnen, heerlijk!”

Graag een vrijblijvend consult

Behandeling man

Kaalheid bij mannen

Een terugwijkende haargrens, diepe inhammen of een kale plek op de kruin zijn vaak het begin van kaalheid bij mannen. Het is afhankelijk van het stadium van kaalheid en de conditie van het donorgebied of het hele gebied wordt behandeld en met welke dichtheid het behandeld kan worden.

 

Voor een passend advies kunt u een vrijblijvende afspraak maken bij onze kliniek in Amsterdam of Maastricht.

Terugwijkende haargrens

Inhammen zijn een veelvoorkomend probleem bij mannen. De oorspronkelijke haargrens kan goed hersteld worden. Hierbij wordt niet de volledige haardos hersteld, maar wel het aanzicht. Of het hele gebied te behandelen is, is afhankelijk van het stadium van kaalheid en de conditie van het donorgebied.

Haargrens voor haartransplantatie man

Voor behandeling

9 maanden na de behandeling (1.280 grafts)

Aandacht voor de oorspronkelijke haargrens

Bij een haartransplantatie met de HSI-methode wordt veel aandacht besteed aan de oorspronkelijke haargrens. Een veel gemaakte fout is een onnatuurlijke of een te scherpe haarlijn die niet goed past bij het gezicht. Bij Hair Science Institute wordt vooraf aan de behandeling in overleg met de patiënt de ideale haarlijn bepaald.

Haargrens voor haarstransplantatie

Voor behandeling

Haargrens na haartransplantatie

9 maanden na de behandeling (2.490 grafts)

Patiënt-gerelateerde uitkomst van een behandeling

Voor medische behandelingen wordt tegenwoordig de zogenaamde Patiënt Related Outcome Parametox (PROM’s) heel belangrijk gevonden. Een PROM is een patiëntgerelateerde uitkomst van een behandeling. Onderzoek binnen de groep patiënten die met de HSI-methode is behandeld is aangetoond dat de kwaliteit van leven na behandeling direct verbetert. Naast het alom bekende goede cosmetische resultaat, is deze verbetering (PROM) een belangrijk gegeven voor mensen die een haarbehandeling bij Hair Science Institute overwegen.

Patiënt gerelateerde uitkomst voor haartransplantatie

Voor behandeling

9 maanden na de behandeling (1.021 grafts)

Haartransplantatie in het gelaat

De HSI-methode is als enige geschikt voor behandelingen in het gelaat; het laat geen littekens achter en is daarom veel breder inzetbaar dan de traditionele haartransplantatiemethodes.

De baard kent veel verschijningsvormen, bijvoorbeeld een volle baard, een sik, bakkebaarden etc. Een baard of snor is voor velen een teken van mannelijkheid maar kan eveneens oneffenheden, bijvoorbeeld littekens, camoufleren.

Haartransplantatie baard voor behandeling

Stapsgewijze creatie baard en snor: voor eerste behandeling

Haartransplantatie baard na behandeling

Stapsgewijze creatie baard en snor: 5 maanden na derde behandeling

We beginnen altijd
met een goed gesprek

Onze artsen en technicians nemen graag persoonlijk de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken, zodat het voor ons duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast willen wij u voorzien van informatie over onze gebruikte techniek en de behandeling zelf. De arts zal een advies uitbrengen en u krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen.