Vrouw tevreden na haartransplantatie

“Vooral de discrete en respectvolle gesprekken hebben me overtuigd.”

Graag een vrijblijvend consult

Behandeling vrouwen

Haaruitval, dun haar of zelfs kaalheid kan bij vrouwen allerlei oorzaken hebben. Vaak is er niet één bepaalde plek aan te wijzen, zoals het geval is bij mannen, maar verliest de vrouw haren verspreid over het hele haaroppervlak. Met als resultaat een verminderde haardichtheid. Om deze reden behandelen we bij vrouwen meestal het hele gebied.

Resultaten

Haaruitval bij vrouwen

Haaruitval of zelfs kaalheid kan bij vrouwen allerlei oorzaken hebben. Belangrijker is dat er in heel veel gevallen wel degelijk iets aan te doen is. Tenslotte is voor de meeste vrouwen een fraaie haardos veel meer dan een cosmetisch gegeven: zij voelen zich er meer vrouw door en daarmee ook zelfverzekerder.

Haaruitval bij vrouw voor haartransplantatie

Voor behandeling

Eindresultaat (710 grafts)

Behandeling bij een vrouw

Bij vrouwen is de mogelijkheid om het haar eerst af te scheren en zo een goed zicht te krijgen op zowel donor- als ontvangstgebied eigenlijk nooit een optie. De behandeling bij een vrouw is ook daarom vaak arbeidsintensiever. Om stamcellen te kunnen extraheren wordt een kleine reep kaalgeschoren die na de behandeling makkelijk bedekt kan worden met de overige haren.

Haartransplantatie bij vrouw voor HSI-methode

Voor behandeling

Haartransplantatie bij vrouw na HSI-methode

9 maanden na behandeling

Behandeling gehele haaroppervlakte

Omdat het haar van vrouwen vaak over het gehele haaroppervlakte uitdunt, is het van groot belang dat de te transplanteren grafts goed verdeeld worden over het hoofd. De inschatting hoeveel grafts er nodig zijn en waar deze geplaatst moeten worden kan daarom alleen door een zeer ervaren arts bepaald worden. Omdat veel vrouwen zich bij Hair Science Institute laten behandelen is hier veel expertise aanwezig.

Gehele haar oppervlakte voor haartransplantatie

Voor behandeling

Gehele haar oppervlakte na haartransplantatie

9 maanden na behandeling (710 grafts)

We beginnen altijd
met een goed gesprek

Onze artsen en technicians nemen graag persoonlijk de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken, zodat het voor ons duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast willen wij u voorzien van informatie over onze gebruikte techniek en de behandeling zelf. De arts zal een advies uitbrengen en u krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen.