Ingrid Willems tevreden met wenkbrauwtransplantatie

“Ik ben blij dat de expressie in mijn gezicht terug is.”

Graag een vrijblijvend consult

Behandeling wenkbrauwen

Tot voor kort was het niet mogelijk om op een natuurlijke wijze wenkbrauwen te  behandelen en op een mooie manier te reconstrueren. Maar dankzij de unieke werkwijze van de HSI-methode die de vorming van littekens tegengaat is ook deze toepassing mogelijk gemaakt, met prachtige resultaten.

Wenkbrauwen zijn heel bepalend in een gezicht en geven diepte en expressie. Wenkbrauwen die te dun zijn geworden of zelfs ontbreken omdat deze bijvoorbeeld te sterk geëpileerd zijn, kunnen aangevuld of opnieuw gestructureerd worden met de HSI-methode.

Bij het restaureren van de wenkbrauwen is het erg belangrijk dat de haren in de juiste vorm en met de juiste haargroeirichting geïmplanteerd worden. Omdat de HSI-methode door gebruik van precisie-instrumenten heel weinig hersteltijd nodig heeft, zijn de wenkbrauwen al snel genezen.
Om de wenkbrauwen eventueel nog verder op te vullen kan gekozen worden voor een vervolgbehandeling of voor zogenaamde wenkbrauw pigmentatie. Dit geeft de wenkbrauw een vollere natuurlijke look.

Resultaten

Wenkbrauwen voor behandeling

Wenkbrauwen voor de behandeling

Wenkbrauwen direct na behandeling

Wenkbrauwen direct na de behandeling

Wenkbrauwen 9 maanden na behandeling

Wenkbrauwen 9 maanden de na behandeling

We beginnen altijd
met een goed gesprek

Onze artsen en technicians nemen graag persoonlijk de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken, zodat het voor ons duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast willen wij u voorzien van informatie over onze gebruikte techniek en de behandeling zelf. De arts zal een advies uitbrengen en u krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen.