Man tevreden na haartransplantatie

“Nu heb ik eindelijk het resultaat dat ik verwachtte.”

Graag een vrijblijvend consult

Reconstructieve Haar Chirurgie

Het resultaat van een haartransplantatie is niet altijd naar tevredenheid van de patiënt, bijvoorbeeld vanwege zichtbare littekens in het donorgebied, het transplantatiegebied of vanwege een onnatuurlijke haarlijn.

Hair Science Institute is onder andere gespecialiseerd in reconstructieve haar chirurgie, met andere woorden, de reconstructie van eerdere haartransplantaties bij andere klinieken. Samen met een van onze artsen wordt gekeken naar een mogelijke reconstructie om het gewenste resultaat te behalen.

Een van de grote nadelen van traditionele haartransplantatie technieken is de vorming van zichtbaar littekenweefsel in het donorgebied. Hoewel de ernst en omvang van de beschadiging van invloed kunnen zijn op de mogelijkheden, kunnen zowel het behandelde gebied als de littekens als gevolg van eerdere haartransplantatie methoden veelal succesvol worden behandeld met de HSI-methode.
Onze artsen zijn ook gespecialiseerd in deze vorm van haartransplantatie, en geven u graag een advies.

 

De haartransplantatie behandeldag

We beginnen altijd
met een goed gesprek

Onze artsen en technicians nemen graag persoonlijk de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken, zodat het voor ons duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast willen wij u voorzien van informatie over onze gebruikte techniek en de behandeling zelf. De arts zal een advies uitbrengen en u krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen.