Beste haartransplantatie kliniek Amsterdam

Een toegewijd team, eigen opleidingen en continu onderzoek zijn onze succesfactoren.

Over ons

Hair Science Institute (HSI) is een instituut voor geavanceerde haartransplantatie met klinieken in Amsterdam, Maastricht, Londen, Cap d‘ Antibes, Jakarta en Riyadh. De door HSI ontwikkelde en gepatenteerde HSI-methode mag uitsluitend in door HSI gecertificeerde klinieken toegepast worden. De medische leiding van zowel de klinieken als de Research & Development afdeling is in handen van dr. Coen Gho.

Hair Science Institute kent drie gelijkwaardige afdelingen

HSI – Research & Development

Deze afdeling houdt zich specifiek bezig met het ontwikkelen van nieuwe methodes van haarrestauratie en het perfectioneren van de HSI-methode. Vanuit deze afdeling worden de efficiency, de instrumenten en de consistentie continu verbeterd.

HSI – Klinieken

Onze klinieken bieden de hoogste kwaliteit van haartransplantatie dankzij innovatieve behandeltechnieken. Er wordt daarnaast gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde medische instrumenten en het medisch personeel heeft onder leiding van dr. Coen Gho een uitgebreide, interne opleiding gevolgd aan onze Hair Science Academy.

Hair Science Academy

De Hair Science Academy is opgericht om een instituut te creëren waar training en opleiding op het hoogste niveau geboden worden. Op de Academy worden artsen en verpleegkundigen gespecialiseerd en gecertificeerd op het gebied van de HSI-methode en vindt er regelmatig nascholing plaats.

Hair Science Institute Worldwide

Hair Science Institute ontvangt cliënten vanuit de hele wereld. Om aan al die cliënten tegemoet te komen worden regionale klinieken opgericht. In deze klinieken werken door HSI opgeleide en gecertificeerde artsen en technicians die uit de regio afkomstig zijn en die de taal van hun cliënten spreken.

Op dit moment zijn er HSI-klinieken en consultlocaties  in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Indonesië en Saoedi Arabië. Op termijn zullen er meer klinieken geopend worden in landen binnen en buiten Europa.

Educatie

Hair Science Institute is een onderzoeks-, ontwikkelings-, behandelings- en opleidingsinstituut. De teams in onze kliniek bestaan uit artsen en technicians (gespecialiseerde verpleegkundigen) die ingeschreven staan in het BIG-register. De Wet BIG, de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, regelt de zorgverlening door beroepsbeoefenaren. Alleen diegenen die in het register zijn ingeschreven, mogen de door de wet beschermde titel voeren. De deskundigheid van de geregistreerde beroepsbeoefenaren is hiermee voor iedereen herkenbaar.

Bij het Hair Science Institute staat educatie hoog in het vaandel, zowel het opleiden van nieuw personeel, als de bijscholing van het huidige personeel. Onder begeleiding van arts en onderzoeker dr. Coen Gho is het medische team van het Hair Science Institute continu bezig om de unieke en verfijnde techniek nog verder te optimaliseren.

De artsen

Coen Gho Drs. CSO Hair Science Institute

Drs. Coen Gho
Arts
Amsterdam en Maastricht
meer info >>

Wing Yuen Hair Arst Science Institute

Drs. Wing Yuen
Arts
Amsterdam
meer info>>

professor Martino Neumann

Prof. Dr. Neumann
Arts
meer info>>

Kristel van Herwijnen MD Clinic Manager

Drs. Kristel van Herwijnen
Arts
Maastricht
meer info >>

Frederique Spauwen Arts Hair Science Institute

Drs. Frederique Spauwen
Arts
Maastricht
meer info >>

Stefanie-Stana Arts Amsterdam

Drs. Stefanie Stana
Arts
Amsterdam

Vivian-Da-Graca-Arts

Drs. Vivian Da Graça
Arts
Amsterdam
meer info >>

Ons team

Marjan 
Medisch Secretaresse
Amsterdam

Maaike Lesmeister Technician Hair Science Institute

Maaike
Teamleider
Amsterdam

Danielle Schut technician Hair Science Institute

Danielle 
Technician
Amsterdam

Lotte van Gent Technician Hair Science Institute

Lotte
Technician/ Kwaliteitsmedewerker

Amsterdam

Anne ten Kate technician Hair Science Institute

Anne 
Technician
Amsterdam

Danielle Dekker technician Hair Science Institute

Danielle 
Technician
Amsterdam

Katinka Meijer technician Hair Science Institute

Katinka
Technician
Amsterdam

Stephanie Janssen technician Hair Science Institute

Stephanie
Technician
Amsterdam

Gianelly-Loswijk-Assistent-Technician

Gianelly Loswijk
Assistent Technician
Amsterdam

Yvette Keulemans Nurse Hair Science Institute

Yvette 
Technician
Maastricht

Rolf Romgens Nurse Hair Science Institute

Rolf
Technician
Maastricht

Nikki von Bijern Nurse Assistant Hair Science Institute

Nikki
Teamleider
Maastricht

Stephanie Vink Nurse Hair Science Institute

Stephanie 
Technician
Maastricht

Nina Voncken Nurse Hair Science Institute

Nina 
Technician
Maastricht

Rachelle Klein Nurse Hair Science Institute

Rachel 
Technician
Maastricht

Marleen Verreussel Nurse Hair Science Institute

Marleen 
Technician
Maastricht

Chantal Frohn Nurse Hair Science Institute

Chantal 
Technician
Maastricht

Astrid Vossen Nurse Hair Science Institue

Astrid 
Technician
Maastricht

Cheyenne Franssen Nurse Assistant Hair Science Institute

Cheyenne
Technician
Maastricht

Vacatures

Werken bij Hair Science Institute betekent werken in hecht teamverband, zowel voor de artsen als voor de technicians. Met klinieken en intakecentra in Nederland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Indonesië en Saoedi Arabië zijn de werkomgevingen divers te noemen. Zowel artsen als technicians worden binnen HSI opgeleid. Na certificering zijn zij in staat om de HSI-methode uit te voeren. Hierbij zullen zij zelfstandig communiceren met cliënten. Om die reden is kennis van de Engelse taal altijd een voorwaarde.

Ben je geïnteresseerd maar is er geen geschikte vacature? Stuur dan graag een open sollicitatie om eens nader kennis te maken, want wij houden graag contact met iedereen die een aanwinst voor ons team zou kunnen zijn. Stuur een CV en motivatiebrief naar: Lidwien Glaser, HR manager / Personal Assistant CEO – l.glaser@hasci.com.

Onze filosofie

Onze filosofie is dat wij onze cliënten behandelen zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Om dit te bereiken en om absolute kwaliteit in medische procedures te verzekeren werken wij met medische protocollen en standaardprocedures. Wij beschouwen het als onze persoonlijke verplichting dat Hair Science Institute en haar medische teams alles doen om de cliënt tevreden te stellen. Elke cliënt heeft andere verwachtingen betreffende het resultaat van een behandeling. Tijdens de intake zal één van onze artsen een realistisch beeld geven van wat haalbaar, wenselijk en realistisch is.

Onze missie

De missie van Hair Science Institute is tweeledig:

  • Ten eerste zijn wij zeer gedreven om nieuwe cosmetische standaarden op het gebied van haarrestauratie te creëren.
  • Ten tweede focussen wij ons op het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe therapieën en behandelingsmethoden op het gebied van de dermatologie om de efficiëntie van de medische behandelingen te optimaliseren, de cliëntvriendelijkheid van de behandelingsmethoden te verhogen en de behandelingskosten te verminderen.

Om deze doelstellingen te bereiken, is Hair Science Institute actief in fundamenteel onderzoek en klinische studies en werken we nauw samen met universiteiten en academische ziekenhuizen.

De Stichting Scarabee

stichting Scarabee hsi

Deze stichting is bij de opening van HSI in het Witte VrouwenHof als nieuwe locatie in 2013 opgericht met als doel in bijzondere gevallen, bijvoorbeeld kinderen met brandwonden en/ of littekens op het behaarde hoofd financieel te ondersteunen door middel van een haartransplantatie.

In eerste instantie zal het werkterrein van de stichting zich beperken tot het restaureren van onbehaarde littekens en getransplanteerd huidweefsel.

lees meer over stichting Scarabee