Heading 2 left

Een behandeling met de HASCI-methode

Text left

1. Extractie van de grafts

Voorbereiden voor de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling worden er foto’s van de cliënt gemaakt voor in het behandeldossier. Vervolgens wordt het donorgebied afgeplakt en geschoren. Het beste resultaat wordt verkregen als het hele hoofd wordt geschoren, maar om esthetische redenen wordt dit niet bij iedereen en maar zelden bij vrouwen toegepast, tenzij hier nadrukkelijk om verzocht wordt. 

Het wegnemen van de grafts

Nadat het donorgebied kort geschoren is, wordt er een oppervlakkige verdoving aangebracht. Na het verdoven begint de technician met de extractie van de grafts. Tussendoor kan er een pauze genomen worden waarbij de cliënt zelf kan aangeven wanneer deze gewenst is. Nadat de grafts geëxtraheerd zijn vindt de lunchpauze plaats waarbij de lunch verzorgd wordt door Hair Science Institute.

2. Het terugplaatsen van de grafts in het behandelgebied

Verdoving aan de oppervlakte

Na de pauze worden er opnieuw foto’s gemaakt en wordt het donorgebied met een desinfecterende crème ingesmeerd. Nadat de arts nogmaals met de cliënt het gewenste ontvangstgebied besproken en vastgesteld heeft, wordt het ontvangstgebied gemarkeerd en vervolgens verdoofd.

Gelegenheid om mee te kijken

Na de verdoving begint de arts met het ‘maken van de gaatjes’. Omdat we het belangrijk vinden dat de gaatjes in goed overleg geplaatst worden, krijgt de cliënt regelmatig de gelegenheid om in de spiegel mee te kijken. Nadat de gaatjes gemaakt zijn wordt de gehele hoofdhuid gewassen. Het terugplaatsen van de grafts wordt gedaan door twee technicians of door een arts en een technician. Er wordt, ter wille van de tijd, zoveel mogelijk geprobeerd om met twee personen de grafts terug te plaatsen, tenzij het ontvangstgebied dit niet toelaat.

3. Evaluatie en advies

Nogmaals foto's en nazorg

Als alle grafts zijn teruggeplaatst wordt er nog een keer foto’s gemaakt van de cliënt voor in het dossier. Tevens krijgt de cliënt instructies met betrekking tot de nazorg. Dit betreft onder andere het medicijngebruik en het wassen van het haar. De behandeling en de medicijnen hebben geen invloed op de rijvaardigheid en dus is de cliënt na de behandeling in staat zelfstandig naar huis te rijden. Indien gewenst, kan de cliënt zijn of haar eigen foto's digitaal ontvangen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heading 2 Right

Vrijblijvend consult

Text Right

Om een goed beeld te krijgen van uw wensen en verwachtingen over de behandeling is het belangrijk een gratis consult aan te vragen bij een van onze artsen.

Vrijblijvende afspraak maken

Ervaringen van onze clienten

 • Jan de Hoop
  RTL Nieuwslezer
  Jan de Hoop krijgt nieuw haar: “Zodat ik er weer uitzie als de jonge god die jullie kennen”
 • Gerard Joling
  Zanger en TV presentator
  "Dit zijn de mensen die het kunnen en die het doen, én het is absoluut pijnloos"
 • xavier maassen haartransplantatie
  Xavier Maassen
  Autocoureur
  "Eigenlijk besef je achteraf pas dat het je nog meer brengt dan alleen haar."
 • haartransplantatie brandwonden
  Regina Heeß
  Medeoprichtster Stichting Cicatrix
  Het feit dat Regina's haardos kennelijk toch hersteld kon worden, ondanks zware brandwonden, bleek een onverwachte en emotionele ervaring voor haar.
 • Ingrid Willems
  wenkbrauwtransplantatie
  “Na ruim 9 maanden is het mooie eindresultaat echt goed zichtbaar en kijk ik vol trots in de spiegel!”

Veelgestelde vragen

Blijven er littekens achter?
Nee, omdat wij werken met naaldjes van maximaal 0.6 mm doorsnede, zullen geen littekens zichtbaar zijn en is ieder gewenst kapsel in de toekomst mogelijk. 

Is de HASCI-methode ook geschikt voor het behandelen van littekens?
Ja, onze methode is bij uitstek geschikt voor het behandelen van littekens. Ook hierin is ons personeel zeer ervaren.

Is de HASCI-methode ook geschikt voor het behandelen van wenkbrauwen, baarden en snorren?
Ja, onze methode is bij uitstek geschikt voor het behandelen van wenkbrauwen, baarden en snorren. Ook hierin is ons personeel zeer ervaren. 

Bekijk onze FAQ

Hotelservice

Veel cliënten die zich laten behandelen in onze klinieken in Amsterdam of Maastricht zijn genoodzaakt om vóór een behandeling in een hotel te overnachten. Om deze cliënten tegemoet te komen heeft Hair Science Institute een zeer gunstige regeling met een aantal uitstekende hotels ter plaatse. Om van deze regeling gebruik te mogen maken dient u te voldoen aan de volgende voorwaarde: bedraagt de afstand van uw woonplaats tot de dichtstbij gelegen kliniek (Amsterdam of Maastricht) tenminste 150 km, dan bieden wij u een overnachting inclusief ontbijt aan in een van de door ons geselecteerde hotels. Aan deze service zijn geen extra of verborgen kosten verbonden.


Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met onze klinieken in Amsterdam of in Maastricht. Zij zullen u graag te woord staan en eventueel uw reservering voor zowel de kliniek van uw keuze als het hotel vastleggen.