HSI sponsort TEFAF en City Polo Maastricht

 

Maastricht – thuishaven van HSI – is waarschijnlijk Nederlands oudste stad. Toch is zij, ondanks haar eerbiedwaardige leeftijd, zeer toekomstgericht. Destijds alle reden dus voor HSI om hier haar hoofdkantoor met ultramoderne kliniek te vestigen.

Exponenten van het moderne Maastricht zijn tal van beroemde evenementen zoals de TEFAF en - sinds kort - City Polo Maastricht. Dat laatste driedaagse evenement wordt tijdens het laatste TEFAF-weekend gehouden in het hart van de stad: op het Vrijthof. Doel is om zoveel mogelijk gasten te verleiden om kennis te komen maken met al het goede dat Maastricht te bieden heeft. Als Maastrichtse onderneming steunt HSI graag dit initiatief.

Als TEFAF-sponsor steunde HSI de shuttle-service van en naar de TEFAF vanuit vele hotels in de stad. Als City Polo-sponsor voorzag HSI o.a. een poloteam van sporttenues.

Gevraagd naar de reden waarom HSI TEFAF en City Polo sponsorde antwoordde Coen Gho in een interview tijdens TEFAF dat beide events internationaal en uniek zijn. Daarmee was de link gelegd, want HSI en haar gepatenteerde techniek zijn net zo uniek en internationaal. Kennis, Kunst en Kwaliteit: drie kenmerken van Maastricht die door HSI van harte gepromoot worden.

Onderstaande link toont een videoverslag van zowel TEFAF als City Polo:

http://www.rtlxl.nl/#!/tefaf-nieuws-rtl-z-193451/dab84082-5cd3-34ff-a20a...