New Beauty Looks

New Beauty Looks is een informatief programma op RTL4 waarin Charles Groenhuijsen een kijkje neemt in de wereld van HaarStamcel Transplantatie. Elke aflevering bespreekt een bepaald thema, waarbij passende voorbeelden uit de praktijk van Hair Science Institute worden getoond. Verschillende oorzaken van haaruitval vereisen namelijk ook verschillende behandelingen en leveren daarnaast andere resultaten op. Zo laten de afleveringen zien hoe behandelingen verlopen, wat de resultaten zijn, hoe de techniek van Haarstamcel Transplantatie in elkaar steekt en wordt er gepraat met (bekende) personen die een behandeling hebben ondergaan.

Afleveringen

New Beauty Looks: seizoen 6 aflevering 2

Hair Science Institute heeft een oplossing voor kaalheid, de HaarStamcel Transplantatie. Een unieke techniek waarbij de hoeveelheid haren vergroot kan worden. Om deze techniek uit te kunnen voeren dient er eerst een opleiding te worden gevolgd aan de Hair Science Academy. Ook zien we de jonge Laura...

New Beauty Looks: Seizoen 6 aflevering 1

In de eerste aflevering het zesde seizoen van New Beauty Looks gaat Charles Groenhuijsen opnieuw naar het circuit van Spa Francorchamps om te kijken hoe het nu gaat met Xavier Maassen. Verder kijken we mee met Ole Tobiasen, technician Inge en onze arts Kristel.