Werken bij HASCI

 

VACATURES: 

1. (Basis)arts -32/ 40 uur per week, locatie Amsterdam

Hair Science Institute is gespecialiseerd in HaarStamcel Transplantatie®
Ter uitbreiding van ons team in Amsterdam en Maastricht, zijn wij op zoek naar enthousiaste

(basis)artsen m/v (80-100%)

Als arts zal uw taak grotendeels bestaan uit het uitvoeren in de behandeling die bekend staat als HaarStamcel Transplantatie® .

Functie-eisen

U heeft minimaal een (basis)arts diploma, waarbij ervaring niet noodzakelijk is. Wél is het een vereiste dat u beschikt over een zeer klantvriendelijke en servicegerichte instelling met oog voor detail. Leeftijd bij voorkeur tussen de 25 en 35 jaar. Gezien de uitgebreide buitenlandse clientèle is het beheersen van de Engelse taal een vereiste.

Wat kunnen wij u bieden?
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

U werkt in een persoonlijke en vriendelijke omgeving bij een innovatief bedrijf. U krijgt van ons een intensieve interne opleiding waarna u de behandelingen zelfstandig kunt gaan uitvoeren.
In onderling overleg bestaat de mogelijkheid voor parttime werken (min. 4 hele dagen). U werkt bij ons in dagdienst (geen weekenden).

Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij mevrouw T. Bosch, via email naar: t.bosch@hasci.com. Voor aanvullende informatie kijk op www.hasci.com of mail naar mevrouw T. Bosch. Schriftelijke reacties voor 1 augustus 2017


 

Voor ons hoofdkantoor in Maastricht zijn wij op zoek naar een administratief medewerk(st)er.

Administratief medewerk(st)er, 12 uur per week locactie Maastricht
 

Hoofdtaken, in de ruimste zin van het woord, binnen deze functie zijn:

 • Debiteurenadministratie;
 • Crediteurenadministratie;
 • Boeken van de bankafschriften;
 • Overige administratieve taken.

 

Uw profiel:

 • MBO- werk en denkniveau met werkervaring in soortgelijke functie;
 • U bent representatief, accuraat en gewend om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • U beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ruime ervaring en kennis van Exact Globe Next;
 • Kennis van MS-Office programma’s, zoals Word, Excel en PowerPoint;
 • Klantgerichte instelling.
   

Ons aanbod:
Wij bieden u een uitdagende en gevarieerde baan aan van 12 uur per week, verdeeld in 4 uren over drie werkdagen van 09.00-13.00  uur, voor de duur van 7 maanden. Een verlenging van het dienstverband is een mogelijkheid. De werkdagen kunnen in overleg worden afgestemd.  Een grote mate van zelfstandigheid bij handelen en beslissen binnen een onderneming, welke internationaal nog sterk groeipotentie heeft.


Uw sollicitatie

U kunt uw sollicitatiebrief en CV binnen 14 dagen versturen naar de HR afdeling:
 

Hair Science Institute
Wethouder van Caldenborghlaan 45
6226 BS Maastricht
Telefoon:        043-6018101
Email:             L.Glaser@hasci.com

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Voor ons hoofdkantoor in Maastricht zijn wij op zoek naar technicians om ons team te versterken!

Technicians M/V, 30 uur per week, locatie Maastricht

Hair Science Institute is gespecialiseerd in de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde haartransplantatie. Wij onderscheiden ons van andere klinieken door onze gepatenteerde haartransplantatietechniek: HaarStamcel Transplantatie. Door de groeiende vraag naar onze behandeling, zoeken wij ter uitbreiding van ons team in Maastricht enthousiaste technicians.

Technicians 
Als technician zal je taak grotendeels bestaan uit het uitvoeren van HaarStamcel Transplantatie behandelingen in zowel binnen- als buitenlandse klinieken. Opleiding en certificering met betrekking tot onze behandelmethode geschieden onder leiding van Drs. Coen Gho in onze Hair Science Academy.

Functie-eisen 
Je hebt minimaal het diploma verpleegkundige en/of doktersassistente, ervaring is niet nodig. Het is een vereiste dat je beschikt over een zeer klantvriendelijke en servicegerichte instelling met oog voor detail. Gezien de uitgebreide buitenlandse clientèle is een goede beheersing van de Engelse taal een vereiste. Kennis van Duits en/of Frans strekken tot aanbeveling. 

Ons aanbod 
De arbeidsduur bedraagt 30 uur per week, voor de duur van 7 maanden. De uren worden flexibel ingevuld. Een verlenging van het dienstverband is een mogelijkheid. Salariëring is afhankelijk van opleiding en werkervaring.  

Je werkt met geavanceerde apparatuur in een zeer moderne kliniek. Behalve aan het technische aspect, hechten wij echter ook grote waarde aan een persoonlijke en vriendelijke atmosfeer.

Je sollicitatie

Je kunt je sollicitatiebrief en CV versturen naar de HR afdeling:
 

Hair Science Institute

Wethouder van Caldenborghlaan 45

6226 BS Maastricht

Telefoon:                   043-6018101

Email:                         L.Glaser@hasci.com

www.hasci.nl