Werken bij HASCI

 

VACATURES: 

1. (Basis)arts -32/ 40 uur

Hair Science Institute is gespecialiseerd in HaarStamcel Transplantatie®
Ter uitbreiding van ons team in Amsterdam en Maastricht, zijn wij op zoek naar enthousiaste

(basis)artsen m/v (80-100%)

Als arts zal uw taak grotendeels bestaan uit het uitvoeren in de behandeling die bekend staat als HaarStamcel Transplantatie® .

Functie-eisen

U heeft minimaal een (basis)arts diploma, waarbij ervaring niet noodzakelijk is. Wél is het een vereiste dat u beschikt over een zeer klantvriendelijke en servicegerichte instelling met oog voor detail. Leeftijd bij voorkeur tussen de 25 en 35 jaar. Gezien de uitgebreide buitenlandse clientèle is het beheersen van de Engelse taal een vereiste.

Wat kunnen wij u bieden?
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

U werkt in een persoonlijke en vriendelijke omgeving bij een innovatief bedrijf. U krijgt van ons een intensieve interne opleiding waarna u de behandelingen zelfstandig kunt gaan uitvoeren.
In onderling overleg bestaat de mogelijkheid voor parttime werken (min. 4 hele dagen). U werkt bij ons in dagdienst (geen weekenden).

Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij mevrouw T. Bosch, via email naar: t.bosch@hasci.com. Voor aanvullende informatie kijk op www.hasci.com of mail naar mevrouw T. Bosch. Schriftelijke reacties voor 1 augustus 2017.