Werken bij HASCI

 

VACATURES: 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Voor ons hoofdkantoor in Maastricht zijn wij op zoek naar technicians om ons team te versterken!

Technicians M/V, 30 uur per week, locatie Maastricht

Hair Science Institute is gespecialiseerd in de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde haartransplantatie. Wij onderscheiden ons van andere klinieken door onze gepatenteerde haartransplantatietechniek: HaarStamcel Transplantatie. Door de groeiende vraag naar onze behandeling, zoeken wij ter uitbreiding van ons team in Maastricht enthousiaste technicians.

Technicians 
Als technician zal je taak grotendeels bestaan uit het uitvoeren van HaarStamcel Transplantatie behandelingen in zowel binnen- als buitenlandse klinieken. Opleiding en certificering met betrekking tot onze behandelmethode geschieden onder leiding van Drs. Coen Gho in onze Hair Science Academy.

Functie-eisen 
Je hebt minimaal het diploma verpleegkundige en/of doktersassistente, ervaring is niet nodig. Het is een vereiste dat je beschikt over een zeer klantvriendelijke en servicegerichte instelling met oog voor detail. Gezien de uitgebreide buitenlandse clientèle is een goede beheersing van de Engelse taal een vereiste. Kennis van Duits en/of Frans strekken tot aanbeveling. 

Ons aanbod 
De arbeidsduur bedraagt 30 uur per week, voor de duur van 7 maanden. De uren worden flexibel ingevuld. Een verlenging van het dienstverband is een mogelijkheid. Salariëring is afhankelijk van opleiding en werkervaring.  

Je werkt met geavanceerde apparatuur in een zeer moderne kliniek. Behalve aan het technische aspect, hechten wij echter ook grote waarde aan een persoonlijke en vriendelijke atmosfeer.

Je sollicitatie

Je kunt je sollicitatiebrief en CV versturen naar de HR afdeling:
 

Hair Science Institute

Wethouder van Caldenborghlaan 45

6226 BS Maastricht

Telefoon:                   043-6018101

Email:                         L.Glaser@hasci.com

www.hasci.nl