Man

Kaalheid bij mannen begint vaak met een terugwijkende haargrens, met diepe inhammen als gevolg, of een kale plek op de kruin. Afhankelijk van het stadium van kaalheid en de conditie van het donorgebied kan worden besloten om het hele gebied te behandelen of alleen de oorspronkelijke haargrens en met welke dichtheid we gaan behandelen.

Resultaten Man

Vrouw

Haaruitval, dun haar of zelfs kaalheid kan bij vrouwen allerlei oorzaken hebben. Vaak is er niet één bepaalde plek aan te wijzen, zoals het geval is bij mannen, maar verliest de vrouw haren verspreid over het hele haaroppervlak. Met als resultaat een verminderde haardichtheid. Om deze reden behandelen we bij vrouwen meestal het hele gebied.

Baard

De vorm en dichtheid van een baard en/of snor worden bepaald door uw persoonlijke voorkeur. Hoewel een snor en/of baard in één of twee behandelingen gecreëerd kunnen worden kan men, bij twijfel over de vorm of haardichtheid, ook kiezen voor een gefaseerde behandeling.

Wenkbrauwen

Tot voor kort was het niet mogelijk om op een natuurlijke wijze wenkbrauwen te reconstrueren. Maar dankzij de unieke werkwijze van de HASCI-methode die de vorming van littekens tegengaat is ook deze toepassing mogelijk gemaakt, met prachtige resultaten.

Ervaringen van onze clienten

 • Jan de Hoop
  RTL Nieuwslezer
  Jan de Hoop krijgt nieuw haar: “Zodat ik er weer uitzie als de jonge god die jullie kennen”
 • Gerard Joling
  Zanger en TV presentator
  "Dit zijn de mensen die het kunnen en die het doen, én het is absoluut pijnloos"
 • xavier maassen haartransplantatie
  Xavier Maassen
  Autocoureur
  "Eigenlijk besef je achteraf pas dat het je nog meer brengt dan alleen haar."
 • haartransplantatie brandwonden
  Regina Heeß
  Medeoprichtster Stichting Cicatrix
  Het feit dat Regina's haardos kennelijk toch hersteld kon worden, ondanks zware brandwonden, bleek een onverwachte en emotionele ervaring voor haar.
 • Ingrid Willems
  wenkbrauwtransplantatie
  “Na ruim 9 maanden is het mooie eindresultaat echt goed zichtbaar en kijk ik vol trots in de spiegel!”

Littekens en brandwonden

Littekenweefsel wordt per definitie gekenmerkt door de afwezigheid van haarzakjes waardoor de oorspronkelijke haargroei niet meer kan herstellen. Maar dankzij de HASCI-methode is het mogelijk ook op littekens nieuwe haargroei te realiseren. Dankzij het speciaal ontwikkelde medium waarin de grafts na extractie bewaard worden, blijven die grafts in optimale conditie. Hierdoor kan ook op kwalitatief minder goede huid toch een uitstekend resultaat behaald worden. Met name voor brandwondpatiënten, die al vaak meerdere reconstructieve operaties hebben ondergaan, is deze techniek die niet alleen pijnloos is maar ook een snel genezingsproces kent, een uitkomst.

 

Niet alle mensen zijn hetzelfde

De resultaten van een haartransplantatie met de HASCI-methode zijn zonder meer uniek en worden door geen enkele andere transplantatietechniek geëvenaard. Het uiteindelijke resultaat is - afhankelijk van de behandeling - zeer persoonsafhankelijk omdat dit mede bepaald wordt door haarkleur, haarstructuur en de conditie van het haar en de huid. In een persoonlijk consult krijgt u professioneel advies van een van onze artsen over de mogelijkheden van een haarstamcel transplantatie en wordt er uitvoerig ingegaan op uw wensen en verwachtingen.

Haartransplantatie in het gelaat

De HASCI-methode is daarnaast als enige geschikt voor behandelingen in het gelaat; het laat geen littekens achter en is daarom veel breder inzetbaar dan de traditionele haartransplantatiemethodes. Elk behandelgebied heeft zijn eigen specifieke kenmerken die hier apart beschreven worden.