Resultaten

Haaruitval of zelfs kaalheid kan bij vrouwen allerlei oorzaken hebben. Belangrijker is dat er in heel veel gevallen wel degelijk iets aan te doen is. Tenslotte is voor de meeste vrouwen een fraaie haardos veel meer dan een cosmetisch gegeven: zij voelen zich er meer vrouw door en daarmee ook zelfverzekerder.

Vrouw voorzijde voor

Voor behandeling

Eindresultaat (710 grafts)

Bij vrouwen is de mogelijkheid om het haar eerst af te scheren en zo een goed zicht te krijgen op zowel donor- als ontvangstgebied eigenlijk nooit een optie. De behandeling bij een vrouw is ook daarom vaak arbeidsintensiever. Om stamcellen te kunnen extraheren wordt een kleine reep kaalgeschoren die na de behandeling makkelijk bedekt kan worden met de overige haren.

Voor behandeling

9 maanden na behandeling

Omdat het haar van vrouwen vaak over het gehele haaroppervlakte uitdunt, is het van groot belang dat de te transplanteren grafts goed verdeeld worden over het hoofd. De inschatting hoeveel grafts er nodig zijn en waar deze geplaatst moeten worden kan daarom alleen door een zeer ervaren arts bepaald worden. Omdat veel vrouwen zich bij HSI laten behandelen is hier veel expertise aanwezig.

Vrouw voorzijde voor

Voor behandeling

9 maanden na behandeling (710 grafts)

903 grafts

Voor behandeling

9 maanden na behandeling

Vrijblijvend consult

Om een goed beeld te krijgen van uw wensen en verwachtingen over de behandeling is het belangrijk een gratis consult aan te vragen bij een van onze artsen.

Vrijblijvende afspraak maken