Text left

Schema tariefoverzicht

Om een indruk van de kosten te geven geven we een beeld van het aantal grafts voor een haarstamceltransplantatie gebaseerd op het gestandaardiseerde Hamilton-Norwoodschema. Over het algemeen zijn er twee vormen van voortschrijdende kaalheid. Er vormen inhammen en de kruin wordt kalend, waarbij de pluk aan de voorzijde lang behouden blijft (de linkerkolom) of er is een terugtrekkende haarlijn vanaf de gehele voorzijde, waarbij de kruin zeer laat of helemaal niet kalend wordt (de rechterkolom).

Man

Vrouw

Bij vrouwen is de kaalheid vaak verdeeld over de hele bovenzijde van het hoofd. Daarnaast zijn de verschillende stadia van het verloop van de kaalheid niet zo duidelijk te herkennen als bij mannelijke kaalheid. Voor vrouwen is het dan ook aan te raden om in een persoonlijk consult te bekijken wat mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn.

maak direct een afspraak > 

Prijzen per aantal grafts per kliniek:

Deze prijzen zijn gebaseerd op de behandeling in een kliniek in Nederland of Frankrijk. Als gevolg van markt- en valutafluctuaties kan er geen stabiele tarifering gegeven worden. Neem voor meer informatie contact op met onze kliniek in Londen of Jakarta: zij kunnen u een vrijblijvende en correcte prijsindicatie geven. Uitgangspunt hierbij zal uw globale situatie zijn. Deze kunt u bepalen met behulp van het schema. Een exacte kostenbepaling kan uitsluitend plaatsvinden tijdens een vrijblijvend en gratis consult.

Klinieken: Amsterdam & Maastricht

keuze aantal grafts tariefindicatie
hoofdhaar     50 (test) €  570
  < 600 € 3300
  600-700 € 4400
  700-800 € 4900
  800-1000 € 5800
  1000-1200 € 6950
  1200-1400 € 7900
  1400-1600 € 8700
  1600-1800 € 9400
  >1800 € 2,50/graft
snor/baard 200-300 € 3250
wenkbrauwen 200-300 € 3250

Gratis Advies

Om een goed beeld te krijgen van u wensen en verwachtingen over de behandeling is het belangrijk om een gratis consult aan te vragen bij een van onze artsen of technicians. Tijdens dit consult bekijkt en bespreekt u samen uw wensen en de mogelijkheden. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan met u op waarin ook de kosten van de behandeling zijn opgenomen. Het liefst maken we met u een persoonlijke afspraak voor een consult in een van onze klinieken of op een van onze consultlocaties. Mocht dat beter voor u uitkomen, kunt u altijd een online consult aanvragen om bijvoorbeeld over Skype met een behandelaar de mogelijkheden te bespreken. 

Vrijblijvende afspraak maken

Text Right

Vrijblijvend consult

Om een goed beeld te krijgen van uw wensen en verwachtingen over de behandeling is het belangrijk een gratis consult aan te vragen bij een van onze artsen.

Vrijblijvende afspraak maken

Gespreid betalen?

Het is mogelijk te kiezen voor gespreid betalen. Meer weten?

Betalen in termijnen

Wordt de behandeling vergoed?

Een haartransplantatie wordt doorgaans niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Bij individuele gevallen en onder bepaalde polisvoorwaarden kan het zo zijn dat een verzekering de behandeling wel vergoedt. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer de ingreep medisch noodzakelijk is of er sprake is van ernstig psychisch lijden. Hieronder valt bijvoorbeeld de behandeling van littekens die het gevolg zijn van een ongeval en/of medische behandeling. Het is om deze reden raadzaam de polisvoorwaarden van uw verzekering goed door te nemen. Indien uw ziektekostenverzekeraar uitleg wil over de behandeling of een medische verklaring wenst te ontvangen, verlenen wij hieraan graag onze medewerking.

Gespreide betalingsmogelijkheid

Om onze behandelingen voor iedereen toegankelijk te maken is het mogelijk te kiezen voor gespreid betalen. Voor meer informatie over de gespreide betalingsmogelijkheden verwijzen wij u door naar de volgende link:

Lees hier meer over betalen in termijnen

Vragen?

Voor meer informatie over de Hasci-methode en eventuele onduidelijkheden is een gratis consult aanvragen de beste stap. Antwoorden op veel voorkomende vragen zijn te vinden onder het kopje ‘FAQs'. Zoals:

  • Waarom is de HASCI-methode zo bijzonder?
  • Wat is het verschil tussen FUE en de HASCI-methode?
  • Hoe verloopt een behandeling?
  • Ik ben in het verleden reeds getransplanteerd, kunnen jullie nog wel behandelen?
  • Is de HASCI-methode ook geschikt voor het behandelen van littekens?

Voor extra informatie kunt u zich op de nieuwsbrief abonneren en zijn we natuurlijk ook telefonisch of per email te bereiken.

Bekijk onze FAQ